ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

uplatform.upatras.gr

//uplatform.upatras.gr

ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
01.

UPLATFORM for Rasearch & Knowledge Transfer

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ :

 

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ανοίγει δυναμικά με τον πλέον σύγχρονο και άμεσο τρόπο τους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ όλων των ερευνητών της Πανεπιστημιακής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου. Μία νέα καινοτόμα πλατφόρμα, η οποία λειτουργεί στην διεύθυνση uplatform.upatras.gr, έρχεται να διευκολύνει την ανάπτυξη συνεργιών με σκοπό τη διεκδίκηση χρηματοδότησης των ερευνητικών δραστηριοτήτων και την πρόσβαση των επιχειρήσεων στην υψηλού επιπέδου γνώση και τεχνογνωσία του Πανεπιστημίου Πατρών, προκειμένου να εξελίξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Ακολουθώντας μόλις τρία βήματα, μπορούν αμφότεροι να συμμετέχουν ενεργά σε έναν διαδραστικό κύκλο εν δυνάμει συνεργασιών:

1. Απλή εγγραφή ερευνητή / επιχείρησης στην πλατφόρμα με την χρήση του email τους

2. Δημιουργία πλήρους και σύγχρονου ερευνητικού ή επιχειρηματικού προφίλ με κατάλληλα παραμετροποιημένα πεδία για την μελλοντική αναζήτηση και αυτόματη πυροδότηση αιτημάτων συνεργασιών

3. Καταχώρηση αιτημάτων συνεργασίας στην πλατφόρμα με κατάλληλα παραμετροποιημένα πεδία, τα οποία ενεργοποιούν αυτόματες και στοχευμένες ενημερώσεις προς τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, εμφανίζοντας παράλληλα φιλτραρισμένες λίστες υποψήφιων συνεργατών στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις

Σύνοψη χαρακτηριστικών πλατφόρμας:

1. Πλήρης κατάλογος όλων των μελών, ομάδων και ερευνητικών δραστηριοτήτων της Πανεπιστημιακής κοινότητας

2. Λίστα επιχειρήσεων ή μελών και ομάδων άλλων πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού που επιθυμούν συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών

3. Λίστα αιτημάτων συνεργασίας με πλήρη περιγραφή και ενσωματωμένες φόρμες επικοινωνίας

4. Άμεσες ενημερώσεις μέσω πλατφόρμας και ηλεκτρονικών μηνυμάτων για κάθε νέα καταχώρηση ή πληροφορία στην πλατφόρμα

5. Πλέον σύγχρονα και ειδικά παραμετροποιημένα πεδία και φίλτρα αναζήτησης που εξασφαλίζουν γρήγορη και αποτελεσματική πλοήγηση.

Αντίστοιχες πλατφόρμες έχουν αναπτυχθεί σε μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού και έχουν αποτελέσει σημαντικούς μοχλούς ανάπτυξης. Η πλατφόρμα θα ολοκληρωθεί σταδιακά, προσκαλώντας σταδιακά τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να δημιουργήσουν ή να επικαιροποιήσουν το υπάρχον επιστημονικό τους προφίλ στον κατάλογο των ερευνητών προκειμένου να ακολουθήσει η διαδικασία της εξωστρέφειας.

Το Τμήμα Έρευνας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας είναι στην διάθεσή σας για να συνδράμει την κοινή προσπάθεια όλων μας.

https://uplatform.upatras.gr/

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Close