Ανακοινώσεις Νέων Πανεπιστημιακής Κοινότητας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ» ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2017-2018  και για 8η συνεχή χρονιά θα χορηγηθούν οι υποτροφίες «Ανδρέας Μεντζελόπουλος» για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν μόνο φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικότερα θα χορηγηθούν: 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην 4η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας - Patras IQ 2017

Αξιότιμοι Κυρίες & Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στην 4η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ, η οποία αποτελεί συνδιοργάνωση των Υπουργείων Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας.

Ενημερωτικό Δελτίο Γραμματείας ΕΛΚΕ (Νο13)

Οι αναγνώστες στο παρόν Ενημερωτικό Δελτίο του ΕΛΚΕ, μπορούν να ενημερωθούν για θέματα όπως: την πρόσκληση χρηματοδότησης για την «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές» 

14o Ενημερωτικό Δελτίο Ανοικτών Προσκλήσεων –Οκτώβριος 2016 – ΕΛΚΕ ΠΠ

14o Ενημερωτικό Δελτίο Ανοικτών Προσκλήσεων –Οκτώβριος 2016 – ΕΛΚΕ ΠΠ

13o Ενημερωτικό Δελτίο Ανοικτών Προσκλήσεων –Σεπτέμβριος 2016 – ΕΛΚΕ ΠΠ

13o Ενημερωτικό Δελτίο Ανοικτών Προσκλήσεων –Σεπτέμβριος 2016 – ΕΛΚΕ ΠΠ

Υποτροφίες "Ανδρέας Μεντζελόπουλος"

Προκηρύσσονται οι κάτωθι υποτροφίες οι οποίες υποστηρίζονται από την οικογένεια Ανδρέα Μεντζελόπουλου και αφορούν τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

1.      Για Προπτυχιακές Σπουδές

Προκηρύσσονται 30 υποτροφίες των 5.000 €/έτος για πρωτοετείς (νέο-εισαχθέντες το 2016) οικονομικά ασθενέστερους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών. Η υποτροφία συνεχίζεται σε όλα τα έτη σπουδών, εφόσον ο υπότροφος έχει καλή απόδοση στις σπουδές του.